Godine 2013. Visoka škola strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Pirotu pokrenula je tradiciju održavanja naučno-stručnog skupa pod nazivom „HOLIPRI“ koji ima za cilj da ukaže na značaj holističkog pristupa u vaspitanju i obrazovanju. Osim naučnika, ovaj skup okuplja i vaspitače praktičare, pri čemu se kroz zajedničku interakciju naučnika i praktičara doprinosi naučno-stručnom holizmu.

After initiating a scientific conference “HOLIPRI” in 2013 the College of Professional Studies for Pre-school Teachers in Pirot established a tradition which is to be carried on in the years to come. Its main objective is to emphasise the importance of a holistic approach to education and upbringing. It gathers not only scientists, but also pre-school teachers/practitioners who can further contribute to the idea of holism through this mutual interaction.


Poštovani vaspitači, učitelji, nastavnici,

pozivamo vas da učestvujete na naučnom skupu Holipri 2017 sa temom “Vaspitanje i obrazovanje kroz igru, umetnost i stvaralaštvo”, koji će se održati 13 i 14 oktobra, u amfiteatru škole.

Simpozijum je akreditovan od strane ZUOV Beograd i vredi 2 boda. Pasivno učešće iznosi 1.500,00 dinara. Kotizaciju možete da uplatite na račun: 840-616876090, svrha uplate Holipri 2017.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu pozdravljamo vas,

Organizacioni odbor skupa.

Program skupa kao i knjigu rezimea i zbornik radova možete pogledati na sledećim linkovima:

Program Holipri 2017

Knjiga rezimea Holipri 2017

Zbornik radova Holipri 2017


Zbornik radova HOLIPRI 2014

UPUTSTVO ZA IZRADU RADOVA

 

 

holipri@pakadem.edu.rs