IZBORI ZA STUDENTSKI PARLAMENT

Poštovani studenti,

Predsednik Studentskog parlamenta Škole, u skladu sa svojim pravima i obavezama, raspisuje izbore za članove Studentskog parlamenta. Predizborna lista trebalo bi da se sastavi do srede, 03.juna 2015. godine pa vas molimo da u međuvremenu dostavite svoje liste kandidata. Svaki student ima pravo da predloži sebe kao jednog od kandidata. Takođe, studenti imaju mogućnost da dostave predloge za predstavnike svojih studijskih godina. Za svaku studijsku godinu bira se po 5 predstavnika.

Vaše predloge možete da šaljete na sledeće imejl adrese:

info@pakadem.edu.rs

studentski.parlament@pakadem.edu.rs,

a možete da ih donesete i lično u učionicu broj 2 (mala dvojka) u vremenu od 09 do 12 časova svakog radnog dana do naznačenog datuma (03.06.2015).

Izbori po formiranim listama održaće se u ponedeljak, 08.juna 2015. u vremenu od 09 do 13 časova u prostorijama biblioteke (prostorija broj 18).

Iskoristite svoje pravo i postanite član Studentskog parlamenta! Stvorite za sebe i za svoje kolege bolje uslove studiranja, družite se sa kolegama iz visokih škola širom Srbije, steknite dragoceno iskustvo u timskom radu, učestvujte u realizaciji muzičkih, sportskih, kulturnih i humanitarnih manifestacija i steknite mogućnost da, kao predstavnik studenata, posetite strane koledže i učite na primerima dobre prakse!

Odluka-Studentski parlament